Vyjádřete prosím svůj souhlas s použitím cookies a také s pravidly ochrany osobních údajů na tomto webu. Souhlas vyjádříte kliknutím na oranžové tlačítko:

Ochrana osobních údajů

Veškeré osobní údaje poskytované zákazníkem jsou shromažďovány, zpracovávány a uchovávány v souladu s platnou legislativou České republiky, zejm. se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů a zákonem o elektronických komunikacích č. 127/2005 Sb.

Na webu 4iotech.com probíhá sběr osobních údajů jak přímo od subjektu (vyplníte kontaktní formulář), tak automaticky.

4IOTECH nasbírané osobní údaje nepředává dalším příjemcům ani správcům.

Osobní údaje získané od subjektu

Na webu 4iotech.com je standarní kontaktní formulář. Slouží osobám, které mají zájem o naše služby nebo je zajímají jiné informace o 4IOTECH. Povinná pole pro odeslání formuláře jsou tři: Vaše jméno, e-mailová adresa a zpráva pro 4IOTECH.

Kontaktní formulář
Osobní údaje: jméno, e-mailová adresa, společnost, zpráva
Získání osobního údaje: od subjectu
Zákonnost: souhlas subjektu
Účel: kontaktní informace, využitelné pro marketing, uživatelskou podporu, vzdělávání a personalistiku nebo vznik smluvního vztahu

Cookies

V souladu s ustanovením § 89 zákona č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a směrnicí Evropské unie č 2009/136/ES, vás tímto informujeme, že naše webové stránky využívají pro svoji činnost tzv. cookies.

Co jsou cookies?

Cookies jsou malé datové soubory, díky kterým si navštívené webové stránky stránky pamatují vaše úkony a nastavení, které jste na nich provedli, takže tyto údaje nemusíte zadávat opakovaně. Cookies nepředstavují nebezpečí, mají však význam pro ochranu soukromí. Cookies nelze použít pro zjištění totožnosti návštěvníků stránek ani ke zneužití přihlašovacích údajů.

Jaké cookies používáme?

Na této webové stránce probíhá sběr a ukládání dat pomocí cookies. Evidují se pseudonymní datové záznamy ohledně Vašeho přístupu ke stránkám, jazykové nastavení a souhlas s pravidly ochrany osobních údajů.

Nepoužíváme cookies pro žádný reklamní systém.

V následujících tabulce uvádíme přehled cookies, které mohou být uloženy do vašeho počítače během návštěvy stránky 4iotech.com.

Systémové cookies
Název Popis Platnost
4iot-lang Výběr jazykové verze webu. 1 rok
Indikátor souhlasu
Název Popis Platnost
4iot-user-consensus Indikuje, že uživatel vyjádřil souhlas. Objeví po souhlasu. 1 rok
Google Analytics cookies
Název Popis Platnost
_ga Rozlišení uživatelů (data jsou pseudonymizovaná) 2 roky
_gat omezení četnost požadavků 1 minuta
_gid Rozlišení uživatelů (data jsou pseudonymizovaná) 1 den
Souhlas s ukládáním cookies

Většina prohlížečů cookies automaticky akceptuje, pokud není prohlížeč nastaven jinak. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies. Použití cookies můžete omezit nebo zablokovat v nastavení svého webového prohlížeče. Informace o nastavení konkrétního prohlížeče naleznete na uvedených adresách:

Prohlášení k užití Google Translate

Pokud je k překladu stránek použit překladač Google, řídí se jeho užití podmínkami Google Inc.: Viz http://www.google.com/intl/cs/policies